Vi tar hand om dig!

Medlemmarna i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund är välutbildade, har patient- och ansvarsförsäkringar och följer branschens etiska regler.

Våra medlemmar arbetar i första hand med massage, zonterapi, akupressur eller kinesiologi. De använder en manuell behandlingsmetod, en direkt beröring, tryck eller töjning, med sina händer som arbetsredskap. En kroppsterapeut kan även arbeta med aromaterapi, shiatsu och SPA-behandlingar.

Kroppsterapi kan vara ren friskvård för att öka välbefinnandet, det kan också vara en riktad behandling eller ett stöd i samband med till exempel träning. Mot skador, muskelproblem, smärta och vid rehabilitering är kroppsterapier effektiva behandlingar.

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

kroppsterapeuternalogo.gif
Kroppsterapeuterna är ett ideellt yrkesförbund som organiserar massörer, zonterapeuter, kinesiologer, akupressörer, aromaterapeuter, shiatsuterapeuter och spaterapeuter. Förbundets medlemmar är välutbildade, följer branschens etiska regler och innehar en patient- och ansvarsförsäkring. I år genomför våra drygt 4000 medlemmar tre miljoner behandlingar.

Vill du vara säker på att din kroppsterapeut är välutbildad och försäkrad? Anlita en som är medlem i Kroppsterapeuterna.