245923433 387436773094900 5794325178025875218 n

Stressa av!

Ibland är kroppen och hjärnan upe i högvarv. Det är svårt att tänka en redig tanke. Kroppen är spänd till bristningsgränsen. Det har varit mycket på jobbet, i familjen och kanske dålig ekonomi etc...

Kanske upplever du ibland att tempot omkring dig är för högt, att du tappar bort dig själv i farten. Kanske känner du att ingenting viktigt händer, att du lever i ett fullständigt tomrum. Oavsett hur ditt liv ser ut behöver vi alla ibland stunder av insikt och inre stillhet. Avslappning är ett sätt är uppnå det.

avslappning-big.jpgDet handlar inte om att kunna – det handlar om att känna. Det handlar om att känna ro i sinnet och hur ny energi fyller kropp och själ. Du ger dig själv möjlighet att stilla hjärnan och lugna kroppen så att du blir mer uppmärksam på dig själv och mer närvarande i nuet.

Vägledd avslappning hos mig fokuserar på två saker – djup avslappning som hjälper kroppen att ta emot ny energi och inre möten som hjälper dig att se dig själv. Att låta avslappningen komplettera läkeprocessen vid tex utbrändhet och depression kan vara väldigt effektivt.

Välkommen att ta kontakt med dig själv!

Så här går det till:

Jag hjälper dig med vägledd avslappning på följande sätt: Du ligger behagligt på en massagebänk med filt eller lakan om dig och lyssnar till en meditativ musik. Jag leder dig genom hela din kropp med min röst som ger dig direktiv på vad du ska göra. När behandlingen är färdig får du ligga kvar en stund och njuta av ditt välbefinnande.

Behandlingen tar ca 45 minuter per gång.
Pris: 550 kr.
Boka tid nu! 0733-10 51 47