Ansiktet är själens spegel

En ansiktsmassage stimulerar humöret, ger en frisk ansiktsfärg och slätar ut rynkor. Bättre cirkulation i huden medverkar till att läka ut ärr och fina rynkor.

Ansiktsmassage gör att blod och syre flyter till och musklerna slappnar av:
* Huden livas och stramas upp.
* Själen slappnar av.

Ansiktsmassagen stimulerar blodcirkulationen

ansiktsmassage-site.jpgMassage av ansiktet sätter ordentlig fart på blodcirkulationen i ansiktet. Ökad blodcirkulation ger huden en trevlig färg och det syns att du är frisk och vacker.

Ökad blodcirkulation stimulerar hudens reparationsmekanismer. I kombination med annan behandling gör massagen att ärr och små rynkor snabbare läker ut.

En frisk hud med god blodcirkulation mår bättre vilket även hjälper hudens försvarsmekansimer att fungera bättre. Därför förebygger ansiktsmassage hudens åldrande.

Musklerna slappnar av

Ansiktsmassagen frigör spänningar och ansiktets muskler kan arbeta fritt. Detta kan förebygga uppkomsten av rynkor och hudens åldrande.

Påsar under ögona jämnas ut

Påsar under ögonen som orsakats av vätska reduceras med hjälp av ansiktsmassage.

Den extra blodcirkulationen hjälper till att transportera bort vätska från ansiktet och fördelar den över en större del av kroppen.
Ansiktsmassage tar bort rynkor och lyfter huden

Den ökade blodcirkulationen gör att rynkor och håligheter blir mindre synliga. Huden fyller helt enkelt igen en del av dessa skavanker.
Resultatet håller sig naturligtvis inte kvar över tiden, men ger ett trevligt resultat under dagen.

Så här går det till

När du ligger på massagebänken masseras ansiktet, huvudet och nackens muskler. Speciell vegetabilisk och aromatisk olja används vid massagen som är mycket avstressande och välgörande för trött hy.
Spänningar och stress sätter sig ofta i pannan och resten av ansiktet. Genom att massera ansiktsmusklerna och partiet kring nacken så kan de spända musklerna få hjälp att slappna av.
I många fall kan besvär av spänningshuvudvärk förbättras.

Behandlingen tar ca 20 minuter.
Pris: 350 kr.
Boka tid nu! 0733-10 51 47