245923433 387436773094900 5794325178025875218 n

Fyll på energi

Kristallerna, musiken och dofterna skänker dig en underbar avslappning samtidigt som du får påfyllnad av energi och orkar möta vardagen med nya krafter.
Kristaller anses vara naturens och mineralrikets mest perfekta skapelse. Kristaller har en perfekt molekylär uppbyggnad, vilket gör att de alltid befinner sig i ett tillstånd av jämvikt och harmoni. En kristall vibrerar alltid med samma frekvens. Den skickar tillbaka lika mycket energi som den tar emot. Vetenskapen har upptäckt denna egenskap hos framför allt kvartskristaller, som idag används i datorer, tv, klockor och radioapparater.

Lås upp energiblockeringar

Kristaller har visat sig ha en stark effekt på de energifält som omger vår kropp. När våra energier råkar i obalans kan vi använda kristaller för att korrigera och återställa harmonin. Uppstår en blockering i energifälten påverkas den fysiska kroppen och celler förstörs. Detta påverkar i sin tur organen som kommer ur balans.
kristall-big.jpg
Vi känner oss ofta trötta och kraftlösa och blir lätt sjuka. Om vi med hjälp av kristaller löser upp blockeringen och för tillbaka balanserande energier, stimuleras återuppbyggnaden av energifälten och nya celler kan börja bildas i vår kropp. Healingen hjälper oss ofta att uppnå en större livskvalitet och att få en mer positiv inställning till tillvaron. Kristallerna aktiverar bl.a. intuitionen, skärper intellektet och har hämmande effekt på strålning och radioaktivitet.

Så här går det till

Du ligger på en behandlingsbänk med kläder på. Jag ”känner in” din kropp och placerar kristaller där de bäst behövs. Sedan tar jag bort dålig energi och tillför ny. En helt underbar metod!

Behandlingen tar ca 1 timme.
Pris: 550 kr.
Boka tid nu! 0733-10 51 47