245923433 387436773094900 5794325178025875218 n

Chakra

Vi har många chakran, energivirvlar, i kroppen bland annat vid armbågarna, i händerna och under fötterna men de vi i allmänhet menar när vi pratar om chakran är de sju största som går efter insidan på ryggraden. Det är viktigt att vara medveten om att varje chakra/energivirvel representerar ett livsområde. Om det finns en obalans i något eller några chakran (livsområden) avspeglas det i auran men framför allt märks det på hur vi hanterar vårt liv. chakra-big.jpg


En obalans i halschakrat (som representerar hur vi kommunicerar/ uttrycker oss på olika plan) visar sig t ex genom att man har svårt för att uttrycka sin egen mening och istället säger det man tror att andra vill höra.

Ett annat exempel som visar på obalans i både rot- och halschakrat är att man går med på att ha sex mot sin vilja för att man tror att det är det som krävs för att man ska bli accepterad.

Chakrabalansering

För att komma tillrätta med en obalans i sina chakran måste man jobba med det som skapar obalansen. Det räcker alltså inte med att gå till någon som tillfälligt balanserar chakran för att problemet skall försvinna. Däremot kan det vara till hjälp för att öka din egen medvetenhet om vad som behövs för du ska kunna få balans i resp. livsområde. Chakrabalansering ersätter inte heller traditionell läkekonst utan skall endast ses som ett komplement till den.

Så här går det till

Det jag gör är att jag läser av dina chakran medialt och ger dig tips om vad du själv kan ta tag i för att komma tillrätta med obalansen. Tillsammans lägger vi upp en behandlingsserie där du mellan varje träff jobbar med det som kommer upp. Behandlingen inkl. samtal tar ca en timme och vid varje tillfälle avslutar jag med att göra en aurarening som underlättar för dig att fokusera och jobba med det som är viktigt för dig till nästa träff.

Behandlingen tar ca 50-60 minuter.
Pris: 550 kr.
Boka tid nu! 0733-10 51 47