245923433 387436773094900 5794325178025875218 n

Artikelindex

Välkommen till MM:S Lugnet!

Jag heter Monica Malmlöf. Hos mig kan du få alternativa behandlingsformer inom friskvård och andlighet.

Jag har arbetat med människor under hela min yrkeskarriär. I mitten på 90-talet, då jag jobbade i skolans värld började en nedgående spiral som slutade med en långtidssjukskrivning. Detta var början på en lång och fortfarande pågående personlig utveckling.

Jag var tvungen att stanna upp reflektera på livet i allmänhet och på mig själv i synnerhet. Hur hade jag hamnat i detta elände och vad skulle jag göra för att förändra det till det bättre?

Jag kände att jag behövde göra något som gav mig lugn och jag ville ju fortsätta att arbeta med människor. Då var steget inte långt till massörutbildningen. Det ena gav det andra. På massörutbildningen blev jag intresserad av något som kallades "Massage & Dyslexi" (inget bra namn - kallade det senare för Bodybalance). Den utbildningen går ut på att hjälpa barn med läs- och skrivsvårigheter. Då jag kom från skolans värld hade jag sett dessa svårigheter på nära håll.

Jag vidareutbildade mig hos Harald Blomberg, leg läkare och psykiatriker, Stockholm i Rytmisk rörelseträning och reflexintegrering (läs mer under tjänster) under ett par års tid.

Jag har sedan fortsatt att utbilda mig inom olika områden. Jag fick mitt andliga uppvaknande vid min första kurs med Jörgen Gustafsson (från "Det okända" och "Förnimmelse av mord") och jag har gått en del healingkurser. Jag gick en ett-årig  healer- & regressionsterapeututbildning.
Jag har fortsatt att utveckla min mediala sida med mediumutbildning, regressionsutbildning och healing.
Jag har gått en veckokurs och påbörjat en ett-årig utbildning i ”Intuition och personlig utveckling” hos Terry Evans.

Jag har nu lämnat mitt ordinarie yrkesverksamma liv för att helt ägna mig åt de alternativa metoderna och den andliga sidan och jag njuter till fullo av mitt pensionärsliv!!!
Jag håller också ”utbildning” i personlig utveckling genom cirklar.
Jag ser fram emot att höra av dig!

/Monica

Diplomerad och certifierad massör
Diplomerad energimassör
Healerterapeut
Regressionsterapeut
Rytmisk rörelseterapeut