November och december är inte de muntraste månaderna precis när det gäller vädret. Då får man lysa upp för sig med tända ljus, sköna behandlingar, mysiga träffar med kompisar och vänner.
VÄLKOMMEN IN OCH HANDLA PRESENTKORT FÖR SKÖNA BEHANDLINGAR!

När det gäller utvecklingscirkeln har vi bara 2 gånger kvar innan juluppehållet. Det är och har varit en mycket rolig och givande omgång. Cirkeldeltagarna har verkligen bjudit på sig själv och varit ambitiösa när det har gällt övningarna. Vi har hittills jobbat med intuitionsövningar med band, kort, kristaller, snören, foton, etc. Vi har också tränat på att heala varandra med och utan kristaller och naturligtvis mediterat. Nästa gång ska vi se om vi kan få någon andlig kontakt. Ska bli spännande!

Jag har precis "släppt" en av mina klienter som har jobbat med mig drygt ett år för integrering av spädbarnsreflexer. Jag menar då att de inte behöver komma mer på besök om de inte vill men att jag står till tjänst och svarar på frågor om de så önskar.
Jag jobbar på med barn i skolan och med klienter som kommer till min mottagning. Det är en glädje att se förändringarna efter behandlingarna.

Hör av dig om du önskar hjälp med att bli av med kvarvarande spädbarnsreflexer!

Förbanna inte mörkret - Tänd ett ljus!
Monica

Telefon: 0733-10 51 47
E-post:
Onlineforumlär